Het geheim achter de installatie van Whatsapp op je Tablet
De meest populaire app van deze tijd is toch wel Whatsapp. Deze app wordt door miljoenen mensen gebruikt op een smartphone. Je kunt door middel van deze app heel eenvoudig chatten met vrienden, kennissen, collega’s, waar ter wereld deze zich ook maar bevinden. Maar je kunt met deze app ook foto’s en video’s versturen.  Het is het meest bekende communicatiemiddel dat via een Wifi-verbinding of 3G berichten kan versturen.

Whatsapp op je Tablet

Tablets zijn tegenwoordig een zeer gewild stukje techniek. Een derde van de Nederlandse gezinnen heeft wel een tablet in huis. En wat is er nu mooier als je ook via je Tablet kan Whatsappen? Het kan via je smartphone en sinds begin dit jaar via je PC. Redenen genoeg voor Whatsapp om te zorgen dat je ook via je Tablet kan appen.

En het heeft zo ook zijn voordelen. Doordat het scherm van je tablet groter is dan van je telefoon, is deze een stuk overzichtelijker, maar ook gemakkelijker te bedienen. Je hoeft niet meer zo te priegelen. Je hoeft niet meer steeds van je tablet weg om je telefoon te pakken als je een berichtje wilt versturen. Het is heel prettig als je op je tablet bezig bent, dat je tussendoor een berichtje kunt lezen of een filmpje kunt kijken, die een vriend jou gestuurd heeft.

Weetjes

Om Whatsapp op je tablet te kunnen gebruiken moet je een aantal stappen doorlopen. Maar eerst moet je nog weten dat Whatsapp gekoppeld is aan een telefoonnummer en dus aan een sim-kaart. Heeft jouw tablet geen sim-kaart dan is deze niet geschikt voor Whatsapp.Een ander belangrijk ding om te weten is dat als je je huidige mobielnummer gebruikt ter verificatie dan is dit nummer niet meer bruikbaar voor Whatsapp op je telefoon. Daarom is het verstandig om een oud-prepaid nummer te gebruiken.

Installatie van Whatsapp

De installatieprocedure van Whatsapp is afhankelijk van het soort tablet dat je hebt.

Gebruik je een Android Tablet dan kun je via Whatsapp.com de meeste recente Android applicatie downloaden. Download daarna de apk file. Dit bestand kun je op jouw tabletinstalleren via de file manager. Hierna voer je het gewenste telefoonnummer ter verificatie in en voer je de verificatie uit. Als je dit gedaan hebt, hoef je nog maar één ding te doen en dat is de code die je ontvangt invoeren op je tablet.Maak je gebruik van een Windows Tablet dan kun je Whatsapp downloaden via de market van Windows. Daarna start je Whatsapp en voer je de rest van de installatie uit. Als je hiermee klaar bent, dan kun je Whatsapp direct gebruiken.

Dan is er nog de iPad Tablet. In de Appstore kun je Whatsapp downloaden en installeren. Zodra de app geïnstalleerd is, is deze ook direct klaar voor gebruik.

Wil je ook kunnen Whatsappen via je Tablet, wacht dan niet langer en ga meteen aan de slag. Binnen no-time kun je gebruik maken van de vele voordelen die dit heeft.

Een gedachte over “Het geheim achter de installatie van Whatsapp op je Tablet

  1. De makers van WhatsApp hebben ook de mogelijkheid ingebouwd om een account te verwijderen. Dit wil dus zeggen dat andere personen ook niet meer zien dat jij deze dienst gebruikt. Deze is terug te vinden via het instellingen- menu – account – mijn account verwijderen . Nadat dit bevestigd is, zal je account verwijderd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *